Foredrag

Gitte Ladefoged

Sexolog

De sundhedsfaglige


Som sundhedsfaglig kan man opleve, man mangler redskaber til at italesætte og højne opmærksomheden på, hvor vigtigt det er at pleje familiernes kerne, nemlig mor og far. 


Ofte kan fx sundhedsplejersker opleve et tabu omkring at tage denne snak med parret ved hjemmebesøg. Jeg har udarbejdet en model i 3 trin, som kan bruges som værktøj både af fagpersoner i støtten omkring familien og også i tilpasset udgave af parret selv.

Fra kærester til familie


Som nybagt familie er man ekstra sårbar, idet omvæltningen fra at være to, med fokus på parforholdet, ændres til at være familie, med fokus på det lille nye barn.


Mange har svært ved at bevare intimiteten og vægte kæreste livet, som er fundamentet for en velfungerende familie - og i alt for mange tilfælde ender parrene med at gå fra hinanden og splitte familien op.

Jeg tilbyder:

 

Foredrag og workshops for fagpersoner – fx sundhedsplejersker:
”Vigtigheden af at italesætte sex- og samliv efter fødslen ved hjemmebesøg”.  Bliv klædt fagligt på. Med fakta og brugbare modeller.

Foredrag i forældregrupper:
”Genoptagelse af sexlivet efter en fødsel” – Hvordan  styrker vi vores parforhold i den ny familie og kommer igang med intimiteten trin for trin.

Har bl.a. holdt foredrag for :


  • Workshop ved "Den Nationale Konference" "Fagligt netværk for seksuel sundhed" for fagpersoner 2016
  • Worshop/foredrag på "Sundhedsplejerskernes Landskonference" 2016 for sundhedsplejersker
  • Sexologifestival i Århus for almene borgere
  • Foredrag for "Fagligt netværk for seksuel sundhed - Midt"


Kontakt mig for et tilpasset forløb og priser.